اکثر نماها در گذشته با استفاده از مصالح و ملات ساخته میشدند که میتوانست بار اضافی به ساختمانها وارد کند و مقاومت آنها را در برابر فشار، لرزش و زلزله کاهش دهد. این فرآیند منجر به معرفی انواع نمای خشک شد که تحولی اساسی در صنعت نمای ساختمان ایجاد کرد و مزایای زیادی را به همراه داشت. سرامیک خشک یا سرامیک پرسلانی نمونه خاصی است که توسط طراحان و معماران معرفی شد
و به سرعت به محصولی استراتژیک با ایمنی بالا، قیمت مناسب، کاهش زمان ساخت به میزان یک سوم، عدم جذب آب، استحکام بالا، مقاومت در برابر خوردگی و. .. به ساختمان ها و با کنترل طراحی نماهای ساختمان، نظر صنعتگران این حوزه را جلب کنید. به همین دلیل، در اکثر ساختارهای تجاری مانند دفاتر، ایستگاه ها، پایانه ها و غیره به طور موثر عمل می کند.مجموعه آلوبام جهت اطلاعات بیشتر به مزایا و معایب نمای سرامیک خشک پرداخته است،بر روی لینک مورد نظر کلیک نمائید.
یکی از مدرن ترین نمای ساختمان های دنیا، نمای سرامیک چینی خشک است که با استفاده از این تکنیک نصب می شود. مهمترین جزء این نوع نما از سرامیک خشک پرسلانی می باشد و باید دارای استحکام کافی در یک مدول و کمترین میزان جذب آب باشد. به عنوان قسمت روکش در نماهای سرامیک خشک پرسلانی استفاده می شود.
نمای سرامیک خشک پرسلانی را می توان برای طیف وسیعی از کاربردهای صنعتی، تجاری و مسکونی و همچنین برای نمای داخلی ساختمان، پایانه ها و ایستگاه های مترو استفاده کرد. در ادامه قصد داریم انواع نمای سرامیک خشک پرسلانی را به شما معرفی کنیم.
در این نوع سرامیک خشک پرسلانی، هوای موجود در سوراخ ها یا حفره ها به سرامیک کمک می کند و از نفوذ هوای سرد یا گرم به بدنه سرامیکی جلوگیری می کند و به عنوان عایق عمل می کند و مقاومت بی نظیری را برای این نما ارائه می دهد. با انجام این کار می توان بخش قابل توجهی از حجم نما را به هوا اختصاص داد و انتظار داشت که این نوع نمای ساختمان منجر به کاهش وزن بی نظیری شود.
هنگامی که صحبت از عایق آب می شود، زبانه ها رطوبت و آب را در هر دو طرف بالا و پایین از ساختار خارج می کنند و در عین حال جریان هوای خاصی را ایجاد می کنند که ویژگی هایی مانند ظرافت، تنظیم و آب بندی را به ساختمان می بخشد. پروفیل های آلومینیومی عمودی با کمک گیره ها وظیفه نگهداری سرامیک های پرسلانی را بر روی خود دارند. گیره ها در نهایت برای افزایش استحکام روی زیرساخت آهنی قرار می گیرند. لازم به ذکر است که از اکستروژن برای ایجاد سرامیک پرسلانی توخالی استفاده می شود.
بسیاری از مردم اجرای نمای سرامیک خشک را جذاب میدانند، اما به دلیل واردات و گرانی آن، اغلب از محدوده قیمت آنها خارج است. در این شرایط سرامیک صورت خشک پر یا فول بادی برای این افراد توصیه می شود. این نوع نما دارای کیفیت های ویژه ای از جمله جذب حداقل آب، اندازه گیری های استاندارد، ظرفیت برش به اندازه های مورد نیاز و اجرای چهره به دو صورت نمایان و غیر نمایان است.
در این روش، سرامیک های پرسلانی به کمک گیره ها روی ریل های آلومینیومی محکم می شوند و سرامیک ها توسط لاستیک های EPDM از لغزش جلوگیری می کنند. پرسی روشی است که در ساخت سرامیک خشک به حالت پر استفاده می شود.استفاده از نمای خشک یکی از مصالح باکیفیت برای طراحی نما می باشد ، آلوبام مجری نمای خشک با بهترین متخصصان می باشد.
جزء اصلی این سیستم اجرای نما کاشی و سرامیک پرسلانی است که توسط یراق آلات سرامیک بر روی زیربنا نصب می شود. ویژگی هایی مانند مقاومت در برابر خوردگی، عدم جذب آب، پایداری رنگ در تغییرات دمایی بالا و عدم تغییر رنگ باعث انتخاب و استفاده هرچه بیشتر از آن توسط معماران و سازندگان شده است که به عنوان مصالح اصلی در ساختمان ها و پروژه های امروزی دیده می شود.
سرامیک چینی که مزایای بسیار بیشتری نسبت به کاشی و سرامیک غیر چینی دارد، ماده واقعی مورد استفاده در ساخت این نوع سرامیک است.قیمت نمای خشک به عناصر مختلفی بستگی دارد،برای اطلاعات بیشتر بر روی لینک مورد نظر کلیک نمائید.
اگرچه با استفاده از روش الکترواستاتیک، رنگ پلی استر فعلی کاملاً با قطعات گیره سازگار است، نصب سرامیک خشک پرسلانی توسط قطعات گیره فولادی ضد زنگ به ریل های آلومینیومی به عنوان روش نمایان نامیده می شود زیرا به وضوح روی محصول نهایی آشکار است. یکی از مزایای آن سرعت جمع شدن و سبک بودن آن است.
در این تکنیک از گیره های فولادی ضد زنگ برای اتصال کاشی های سرامیکی خشک چینی در فواصل زمانی از پیش تعیین شده به ریل های آلومینیومی زیرساخت استفاده می شود. لاستیک های EPDM با کیفیت بالا در محلی قرار می گیرند که سرامیک به ریل متصل می شود تا از سر خوردن سرامیک جلوگیری شود و رنگ گیره ها با رنگ سرامیکی انتخاب شده توسط رنگ پلی استر با فرآیند الکترواستاتیک مطابقت داده می شود.
این روش همانطور که از نامش پیداست به دلیل نامرئی بودن اتصالات و استفاده از انکرها و براکت های کاملا نامرئی با استقبال خوبی روبرو شده است که خود دو روش متفاوت دارد.
لنگرها اتصالات مکانیکی پنهانی هستند که نیازی به چسب ندارند و به دلیل خواص مفیدی که دارند، عملاً در تمام پوششهای نما مورد استفاده قرار میگیرند. سیستم کیل ممکن است بدون محدودیت در سطوح سقف، دیوارهای داخلی و خارجی و سایر سطوح مورد استفاده قرار گیرد. روی ریل های آلومینیومی در این نوع سیستم سرامیکی خشک با استفاده از قطعات گیره آلومینیومی نصب می شود.
در حقیقت، اتصالات سیستم Keil - اغلب در بخش ساختمان برای پوشش نماها، دیوارهای داخلی و خارجی و حتی سطوح سقف (در معرض باران) استفاده می شود.
سرامیک های خشک پرسلانی از طریق اتصال دهنده های آلومینیومی منحصر به فرد معروف به گیره روی ریل های آلومینیومی افقی که به طور خاص برای این فناوری طراحی شده اند، به هم متصل می شوند.
این تکنیک با استفاده از یک شیار خودکار برای ایجاد شیار در پشت سرامیک ها شروع می شود. دستگاه شیار دو شیار مجزا در تقابل با یکدیگر ایجاد می کند و با استفاده از برآمدگی های روی گیره ها، گیره ها به طور کامل توسط چسب منحصر به فرد بیرون زده شیارها متصل می شوند. پس از آن، از گیره برای محکم کردن سرامیک ها روی ریل استفاده می شود در حالی که پیچ گیره موقعیت آنها را تنظیم می کند.
ایمنی این نوع سرامیک ها در برابر ضربه را می توان با تقویت آنها با مش فایبرگلاس و چسب پلی اورتان با استفاده از سرامیک های ۶۰*۱۲۰ یا یک سانتی متری بهبود بخشید. در این روش شیارهایی در پشت سرامیک ها در دو جهت مختلف ایجاد می شود تا برجستگی گیره ها در داخل آنها تقویت شود. سپس با بستن سرامیک ها با گیره ها روی ریل، عملیات به پایان می رسد.
از روش خشک برای ایجاد نما استفاده می شود و مواد بسیار متنوعی که برخی از آنها تفاوت های زیادی با هم دارند بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد، از جمله سرامیک خشک پرسلانی، کاشی و سفال، دیوارهای پرده، صفحات آلومینیومی کامپوزیت و غیره. سرامیک ساخته شده از پرسلان خشک نوعی کاشی و سرامیک است،
اما تفاوت آن با انواع دیگر آن است که با فشار بالا، دو فرآیند اکستروژن و پرس ساخته می شود و همچنین در دمای نزدیک به ۱۴۰۰ درجه سانتیگراد پخته می شود. پرسلان به دلایل مختلفی در این دما ساخته می شود، از جمله اینکه تخلخل کمتر از ۰.۱ درصد دارد و در حالت شیشه ای قرار دارد که نمای خشک پرسلان را از سایر نماهای خشک سرامیکی متمایز می کند.مجموعه آلوبام با تکیه بر تجارب و سوابق مجری انواع نماها از جمله نمای خشک آلمینیومی ، نمای خشک بتنی ،نمای خشک ترموود نیز می باشد.جهت مشاوره با کارشناسان ما تماس حاصل نمائید.