advertise

نمای خشک آلومینیومی

برای درک مشخصات نمای خشک آلومینیومی ابتدا باید با نمای خشک آشنا شد. سبکی از نمای ساختمانی که به عنوان "نمای خشک" شناخته می شود، بر خلاف تکنیک های مرسوم، نیازی به ملات ندارد و از تنوعی زیادی برخوردار می باشند. انواع نمای خشک اعم از نمای سرامیک خشک، نمای خشک کرتین وال، نمای خشک آلومینیومی وجود دارد که ما میخواهیم به بررسی نمای خشک آلومینیومی بپردازیم.با ما در ادامه همراه باشید.
پروفیل های آلومینیومی با وزن بسیار کم برای نصب تمامی لایه های نما خشک بر روی سازه اولیه و اسکلت ساختمان استفاده می شود. از آنجایی که وزن ساختمان تا حد امکان سبک است، باید از نمای خشک در سازه های بلند و آسمان خراش ها استفاده شود.
بسته به نوع پوشش نما و روش نصب آن، نمای خشک که به عنوان پایه اصلی نما در نظر گرفته می شود، که از بخش های زیادی تشکیل شده است که عمده ترین آنها پروفیل نمای خشک آلومینیومی است. پروفیل کوثر اراک با استفاده از آلیاژهای منحصر به فرد و عملیات حرارتی لازم با در نظر گرفتن محاسبات مهندسی، پروفیل خشک نمای آلومینیومی را با بالاترین کیفیت تولید می کند.

نمای خشک آلومینیومی | آلوبام

پروفیل نمای خشک آلومینیومی چیست؟

پپروفیل به مقطعی اشاره دارد که در طول مشخصی ثابت می شود. انواع مختلفی از پروفیل ها ساخته شده و در بسیاری از بخش ها مورد استفاده قرار می گیرند.
فلز آلومینیوم به دلیل ویژگی های متمایز خود یکی از مواد اولیه ای است که اغلب در ساخت پروفیل های نمای خشک آلومینیوم مورد استفاده قرار می گیرد.

• ظریف، سبک، انعطاف پذیر و سازگار است.
• به راحتی زنگ نمی زند یا خورده نمی شود و واکنش پذیری کمی با هوا دارد.
• یکی از مزایای کلیدی این پروفیل استحکام و مقاومت آن است.
• انرژی کمتری مصرف می کند و ضایعات کمتری تولید می کند زیرا توانایی تعویض دما را دارد.
• به دلیل داشتن رنگ روشن و سفید، دید واضحی از محیط اطراف ارائه می دهد.
گروه آلوبام سابقه طولانی در ساخت پروفیل های آلومینیومی با بالاترین کالیبر دارد.


روش تولید پروفیل نمای خشک آلومینیومی

بلوک‌های نیمه خمیری آلومینیومی که به بیلت معروف هستند، ابتدا باید در قالب‌های کوچک‌تر عبور داده شوند، در حالی که تحت فشار بالا و دمای مناسب قرار می‌گیرند تا پروفیل آلومینیوم تولید شود. در نتیجه، فلز آلومینیوم به دلیل فشار و گرمای زیادی که به مواد خام وارد می‌شود، تغییر شکل می‌دهد. اکسترود فرآیندی است که برای ایجاد تدریجی و در نهایت پروفیل آلومینیومی استفاده می شود.
اکستروژن و فشرده سازی نیز به صورت غیر مستقیم انجام می شود. این فرآیند مشخصات متقارن تری ایجاد می کند زیرا بیلت اصطکاک و لغزش بسیار کمی را تجربه می کند زیرا در رابطه با محفظه و قالب ثابت است. هنگام ایجاد پروفیل هایی به شکل لوله و میله، روش غیر مستقیم به طور قابل توجهی مناسب تر است.
برای ایجاد پروفیل های اکستروژن از هر دو روش گرم و سرد استفاده می شود. بیلت قبل از ورود به قالب به صورت اکستروژن گرم گرم می شود تا عملیات سرعت بخشیده شود. بیلت های بعدی پس از تکمیل بیلت قبلی یکی یکی به داخل دستگاه وارد می شوند و در نتیجه پروفیل آلومینیومی با طول بسیار طولانی تولید می شود. پس از آن، پروفیل ها به طول های کوتاه تر مناسب بریده می شوند.

پروفیل نمای خشک آلومینیومی | آلوبام

طراحی و اجرای نمای خشک آلومینیومی با بهترین قیمت

سایت آلوبام مجری نمای خشک آلومینیومی می باشد. جهت دریافت مشاوره رایگان و مشاهده نمونه کارهای اجرا شده با کارشناسان ما تماس بگیرید.

انواع پروفیل نمای خشک آلومینیومی

در بازار، انواع مختلفی از پروفیل های نمای خشک وجود دارد. بسته به آب و هوا، نوع ساختمان، نوع نما و عوامل دیگر، می توانید یکی از انواع پروفیل های خشک را انتخاب کنید.
با کمک متخصصان، می‌توانید از میان چندین شکل نمایه خشک انتخاب کنید تا تصمیم آگاهانه‌تری بگیرید، از خطاها دوری کنید و سردرگمی را کاهش دهید. پروفیل نمای خشک آلومینیومی پرکاربردترین نوع پروفیل نمای خشک است که در ادامه قصد داریم به معرفی و توضیحی مختصر از انواع آن بپردازیم.


پروفیل نمای خشک آلومینیومی لوور

شکل دیگری از نما را می توان به عنوان مانع تشعشعی در جلوی شیشه ای سازه ها به کار برد. به منظور محدود کردن دید داخل ساختمان از بیرون، نمای لوور آلومینیومی به صورت پراکنده در نمای ساختمان به کار می رود. علاوه بر اینکه به ساختار ظاهر زیبایی شناسی می بخشد، ممکن است به کاهش شدت نور خورشید کمک کند.
استفاده از لوور که یک آفتابگیر پنجره بسته یا مانعی با تیغه های افقی متمایل برای جریان نور و هوا است، اخیراً رواج یافته است. با استفاده از لوور می توانید از نور مستقیم خورشید، باران و آلودگی صوتی جلوگیری کنید.
به طور معمول، بیلت ۶۰۶۳ برای تولید لوور آلومینیومی به روش اکستروژن استفاده می شود. از انواع مختلف این نوع پروفیل نمای خشک آلومینیوم می توان به لوورآلومینیومی متحرک، ثابت، دوکی، سقفی و مستطیلی اشاره کرد.

پروفیل نمای خشک آلومینیومی لوور | آلوبام

پروفیل های نمای خشک آلومینیومی سیستم تُرک | آلوبام

پروفیل های نمای خشک آلومینیومی سیستم تُرک

روشی که در ابتدا از ترکیه وارد شد، همچنین یکی از پرکاربردترین سیستم ها در کشور برای استقرار سرامیک های خشک قابل مشاهده است.
این سیستم دارای ویژگی های خارجی مشابه با سیستم فاتون است. بر اساس این تکنیک، گیره ها به گونه ای به پروفیل های رانر آلومینیومی بسته می شوند که سرامیک با قرار گرفتن در لبه نگهدارنده آنها توسط آنها ثابت می شود.


پروفیل های نمای خشک آلومینیومی سیستم شیاری

پروفیل نمای خشک آلومینیومی جزء اساسی نمای خشک است که به عنوان پایه اساسی نما در نظر گرفته می شود و بسته به نوع پوشش نما و تکنیک نصب آن دارای بخش های مختلفی می باشد. آلوبام با در نظر گرفتن محاسبات مهندسی، از آلیاژهای خاص استفاده می کند و عملیات حرارتی لازم را برای تولید پروفیل های آلومینیوم خشک با بالاترین کیفیت انجام می دهد.
با استفاده از یک اسکوپ خاص که در شیار ساخته شده به ضخامت سرامیک وارد می شود و در پایان کار به اسکوپ ها متصل می شود، پلاک های سرامیکی با چهره چینی چسبانده می شود. سپس اسکوپ ها به زیرسازی آلومینیومی متصل می شوند.

پروفیل های نمای خشک آلومینیومی سیستم فاوتون

کارخانه سرامیک فاتون اسپانیا در ابتدا این سیستم را معرفی کرد که یکی از پرطرفدارترین دیتیل های اجرایی سرامیک خشک در ایران است. این سیستم کاملا توسعه یافته است و تمامی قطعات مورد استفاده آن دارای گواهینامه آزمایشگاهی از اروپا هستند.
با استفاده از گیره های فولادی ضد زنگ بر روی ریل های آلومینیومی قرار گرفته در زیر سازه در فواصل از پیش تعیین شده، کاشی های سرامیکی خشک چینی با استفاده از این فناوری به هم متصل می شوند.


پروفیل های نمای خشک آلومینیومی سیستم کِیل

این سیستم یک سیستم نمای تهویه‌دار است و پروفیل‌های افقی که زیربنای آن را تشکیل می‌دهند توسط سیستم ریل‌های عمودی محکم در جای خود نگه داشته می‌شوند.
قابلیت های اکستروژن و وجود تجهیزات پیشرفته، نمایه آلومینیوم خشک را برجسته می کند. به دلیل چکش خواری و استحکام بالا، پروفیل نمای خشک آلومینیومی برای کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

پروفیل های نمای خشک آلومینیومی سیستم ماسا

برای سنگ های طبیعی روش های ماسا مناسب است. گیره های این سیستم برای نصب سنگ طبیعی ساخته شده اند به طوری که بدنه گیره به طور کامل در پشت پانل پنهان می شود اما لبه های نگهدارنده از روی پانل قابل مشاهده است.
به همین دلیل این سیستم در دسته بندی قرار می گیرد. بدیهی است که سیستم های نصب وجود دارد. گیره ها در این سیستم وظیفه حفظ پنل را در حین اتصال مکانیکی به سایر اجزای سیستم بر عهده دارند. آنها همچنین تغییر سریع پانل ها را در هر مکان در امتداد نما ممکن می کنند.


مزایای اجرای روش نمای خشک آلومینیومی

علم معماری و طراحی ساختمان در طول چند دهه اخیر قرن بیستم در نتیجه صنعتی شدن روزافزون تمام جنبه های زندگی در دنیای مدرن و مشارکت همه افراد به عنوان حس زیبایی شناسی انسان در این مقوله به سرعت پیشرفت کرده است و به سمت صنعتی شدن پیش می رود که تأثیر قابل توجهی بر نحوه ساخت نماهای ساختمان ها داشته است. فن‌آوری‌های نمای خشک توسعه یافته‌اند، و ساخت نمای خشک آشکارا مزایای زیادی را ارائه می‌دهد.


کاهش زمان اجرای نمای خشک آلومینیومی

سرعت اجرا در حال حاضر افزایش یافته است زیرا دیگر هیچ روش سنتی آجر و ملات وجود ندارد و اکنون می توان چندین کار را به طور همزمان در بخش های مختلف ایجاد کرد.
عوامل دیگر عبارتند از استفاده از نیروی کار مجرب به جای کارگران غیر فنی معمولی و آموزش ندیده (غیرآموزش ندیده) و استفاده از ماشین آلات صنعتی که همگی تأثیر مستقیمی بر سرعت تکمیل روش های مدرن دارند. بخش ساخت و ساز بخشی است که زمان به دلیل گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژیک نقش اساسی و تعیین کننده ای دارد. از انتهای اسکلت ساختمان می توان نما را از فاصله نزدیک شروع کرد.

کیفیت بالای نمای خشک آلومینیومی

اجرای نما خشک با استفاده از انواع مصالح
– از جمله چوب، سنگ، سرامیک، سفال و سایر موارد
– در یک محیط صنعتی، نتیجه سال‌ها تحقیق، مطالعه و بررسی تکنیک‌های مشابه خارجی است که در سایر کشورها استفاده می‌شود.


کاهش قیمت تمام شده نمای خشک آلومینیومی

• کاهش وزن و حجم اسکلت و فونداسیون: اگر در ابتدای طراحی ساختمان نمای خشک انتخاب شود، با کاهش قابل توجه وزن ساختمان، نه تنها قیمت تمام شده افزایش نمی یابد، بلکه با کاهش وزن اسکلت و فونداسیون، موضوع مهمی بر جای خواهد گذاشت. کاهش اثر بر نیروی زلزله ۸۰ کیلوگرم وزن برای هر متر مربع از سطح نما اجرا شده نسبت به روش تزریق را نیز به همراه خواهد داشت.
• کاهش هزینه ترمیم، افزایش عمر مفید و امکان بازیافت مصالح: بسیار مهم است که در نظر داشته باشید که پس از چند سال، نماهای معمولی به ناچار نیاز به تعمیر و بازسازی دارند و این به خودی خود مستلزم تحمیل هزینه اضافی است که کارفرما باید برای نما در طول پروژه و در طول پروژه متحمل شود. نتیجه گیری آن بسته به عمر مفید آثار. سنگ مربوطه و کل لایه ملات باید برداشته شود زیرا ملات ۱۵ سال است که سر جای خود است. در نتیجه، با وجود اینکه حدود ۱۰ سال پیش هزینه بازسازی نمای خود را پرداخت کرده است، اکنون باید دوباره هزینه کند. برای اطلاع از قیمت اجرا نمای خ آلومینیومی به مقاله قیمت اجرای انواع نمای خشک مراجعه فرمائید.

قیمت تمام شده نمای خشک آلومینیومی | آلوبام
نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.